Hoe serveer ik het mooist warme oesters op een bord?

DELEN OP:
Jeroen Meus
Jeroen Meus
Warme oesters – die je bijvoorbeeld gegratineerd hebt – serveer je best op een flinke bodem grof zout. Denk bijvoorbeeld aan ‘sel de Guérande’. Zo liggen de grillige oesterschelpen stabiel. Wie wat decoratiever aangelegd is, kan ook wat schoon zeewier gebruiken of toefjes zeekraal. Koude oesters kunnen ook op grof zout en/of wier geserveerd worden. Nog een ander ideetje: hou het fris en klassiek, en schik de oesters op schaafijs of gemalen ijs.
27/10/2016 - 13:13
mm
mimi mertens
Oesters ...Ik koop de duurste oesters bij de visboer regio 9400+9300 allemaal heb ik ze uitgetest op elk moment van het jaar ....geen enkele heeft de size van wat ik op tv zie Vraag : welke niet holle oester is de beste koop dank alvas Mimi
16/12/2016 - 18:15

plaats een reactie

Vul hier je gegevens in

700