Waarom werk je altijd met ongepelde grijze garnalen?

DELEN OP:
Jeroen Meus
Jeroen Meus
Ongepelde grijze garnalen van hun pantser ontdoen, vraagt een beetje oefening en wat extra tijd. Het gaat er vooral om wat je daarvoor in ruil krijgt: goedkopere garnalen, mals en smakelijk én een hoop kopjes en pantsers die de perfecte basis zijn voor een onwaarschijnlijk lekkere saus. Geniet van de versgepelde garnalen en vries de kopjes en pantsers in om later de allerbeste sauzen en soepen mee te maken. Op de website van Dagelijkse kost vind je heel veel inspiratie om te koken met de allerbeste garnalen van de hele wereld! J.
22/05/2016 - 21:08
Betty Rombaut
Betty Rombaut
Ik koop altijd ongepelde garnalen,ze zijn ,vind ik ,lekkerder en de pantsers gebruik ik voor sauzen of bisque. En het is helemaal niet zo moeilijk om deze te pellen ,want ik pel 2kg op 1u45,dus dat is niet zo slecht .Oefening baart kunst natuurlijk.
23/06/2016 - 11:03

plaats een reactie

Vul hier je gegevens in

700