Waarom bereidt Jeroen vaak soep in grote porties?

DELEN OP:
Jeroen Meus
Jeroen Meus
Verse soep is gezond en smaakt heerlijk op elk moment van de dag. Een flinke ketel huisbereide soep op het fornuis is voor mij een must. Het is (h)eerlijke comfort food zonder poespas. Daarom maak ik er sinds de start van Dagelijkse kost een gewoonte van om de meeste van mijn soepen te bereiden in een royale hoeveelheid. Geef toe: Een kom soep is heerlijk als tussendoortje, je kan ze ook gemakkelijk invriezen in porties voor later plezier en een XL-ketel soep koken kost je bovendien minder moeite dan dag na dag een kleine hoeveelheid te bereiden. Wie toch liever een meer bescheiden hoeveelheid soep wil klaarmaken, kan mijn (gemiddelde) hoeveelheid ingrediënten (voor 4 pers.) door 3 delen.
11/04/2016 - 16:45
Betty Rombaut
Betty Rombaut
Ik maak ook altijd een volle pot soep ,en dan de diepvries in. Zo heb je altijd een voorraad als je echt geen tijd hebt om soep te maken en zeker ook als tussendoortje. Mmmmm.
27/04/2016 - 16:34
Gerda Bleus
Gerda Bleus
Ik maak in de winterperiode elk weekend 4 a 5 liter verse soep voor 4 personen. Met wat geluk kan ik 's zondags 2 liter invriezen. Dit doe ik in meeneempotjes van 33 cl. Ik kan dan dagelijks een potje meenemen naar kantoor. Heerlijk zelgemaakte soep! Soms maak ik in het weekend meerdere soepen, dan heb ik keuze
09/11/2016 - 19:51

plaats een reactie

Vul hier je gegevens in

700