Is het noodzakelijk om een stoomoven (steamer) te voorzien in de nieuwe keuken?

DELEN OP:
Jeroen Meus
Jeroen Meus
Stomen is een zeer gezonde en interessante kooktechniek. De pure smaken van gestoomde waren blijven behouden en ook de nutritionele elementen blijven goed bewaard. Stomen kan met een simpel Oosters stoommandje, een metalen stoommand uit mijn collectie, een losstaand elektrisch toestel of een ingebouwde stoomoven. Het toestel/de keukentool die men wenst te gebruiken is afhankelijk van persoonlijke normen, behoeften en budget. De noodzaak van een ingebouwde stoomoven moet men dus afwegen ten opzichte van de frequentie van gebruik dat noodzakelijk geacht wordt. Deze keuze kan ik niet maken. Recepten waarin gestoomde ingrediƫnten verwerkt worden kunt u ook ontdekken op de Dagelijkse kost-site.
16/02/2016 - 22:19
KDW
Kathleen De Weer
Ik heb een hogedrukstoomoven en ik ben daar heel tevreden over. Dit is echt de moeite waard en bespaart je veel tijd ! Dit kan ik echt niet meer missen. ( enige minpuntje: tamelijk duur )
22/02/2016 - 18:39
Gerda Bleus
Gerda Bleus
ik heb een Atag combi-stoomoven. Een fantastisch toestel dat ik niet meer zou kunnen missen. Hij wordt bijna dagelijks gebruikt. De combinatie steamer en/of gewone oven plus een voorgeprogrammeerde functie maakt hem onmisbaar. Zijn geld meer dan waard!
08/02/2017 - 19:51

plaats een reactie

Vul hier je gegevens in

700