Bestaat er een manier om de citroenlikeur limoncello in gebak te verwerken?

DELEN OP:
Jeroen Meus
Jeroen Meus
Toch een leuk cadeau? :-) Ik vul de interessante suggesties van onze culinaire webkoks aan. Limoncello kan je gebruiken in gebak dat doordrenkt wordt met een scheut likeur. (Op voorwaarde dat de citroensmaak gepast is uiteraard.) Je kan er smaak mee geven aan een vers biscuit, het product verwerken in een citroentaart of misschien proeven de klassieke baba’s (deze keer 'niet-au-rhum') ook heerlijk als ze gedrenkt worden in een mengsel op basis van je voorraadje limoncello.
03/01/2016 - 19:56
HVC
Hilda Van Caenegem
Plattekaastaartje met pistache en limoncello Ingrediënten 300 g zandkoekjes 100 g pistachenoten 100 g boter 2,5 dl room 250 g platte kaas 2 eiwitten 1 dl limoncello 100 g suiker 5 blaadjes gelatine De bereiding is te lang om hier te plaatsen, maar dit is de link http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130227_00486108 (stond een tijdje geleden in de krant). Ik heb het getest en het is superlekker
02/01/2016 - 13:22
EM
E Martelez
Limoncello heb ik al gebruikt in rissotto ipv witte wijn :) (rissotto met gegrilde zalm en sperzieboontjes mmm) euh je kan ook een paar scheuten kwijt door sabayon te maken of tiramisu met limoncello.
02/01/2016 - 14:02

plaats een reactie

Vul hier je gegevens in

700