Braadpannen in roestvrijstaal

 

 

Braadpannen in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Uitstekend om gebraad, aardappelen of vis in te bakken. Eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwas.

Verkrijgbaar in Ø 20, 24 en 28 cm

 

Koop hier de braadpannen online!


Antikleefpannen in roestvrijstaal

 

 

Antikleefpannen in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Ideaal voor het stoven van groenten en het bakken van aardappelen en eieren. Eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwas.

Verkrijgbaar in Ø 18, 20, 24 en 28 en 30 cm

 

Koop hier de antikleefpannen online!


Kookpotten met glazen deksel

 

Kookpotten met glazen deksel in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgrepen. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Geschikt voor het koken van groenten, aardappelen of pasta. Eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwas.

Verkrijgbaar in Ø 18, 20 en 24 cm

 

Soeppot met glazen deksel in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgrepen (tot 200°C). Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Ideaal voor allerhande soepgerechten. Eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwas.

Verkrijgbaar in Ø 24 cm 

 

Koop hier de kookpotten online!


Saus- en stoofpannen

 

Sauspan in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Perfect om sauzen in te bereiden.

Verkrijgbaar in Ø 16 cm 

 

Sauspan met glazen deksel in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Perfect om sauzen in te bereiden.

Verkrijgbaar in Ø 16 cm 

 

Stoofpan met glazen deksel in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgrepen. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Perfect om groenten en fruit te stoven.

Verkrijgbaar in Ø 24 cm 

 

Stoofpan met glazen deksel in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgrepen. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Perfect om groenten en fruit te stoven.

 Verkrijgbaar in Ø 28 cm 

 

Koop hier de stoof- en sauspannen online!


Pannenkoekenpan, grillpan en wok

 

Pannenkoekenpan  met antikleeflaag in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. 

Verkrijgbaar in Ø 24 cm

 

Grillpan met antikleeflaag in aluminium met ovenvaste antislipgrepen. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Perfect voor het grillen van vlees en groenten.

Verkrijgbaar in Ø 28 cm

 

Wok met antikleeflaag in aluminium met ovenvaste antislipgreep. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. Uitstekend om te wokken met een weinig olie.

Verkrijgbaar in Ø 28 cm

 

Koop hier de pannenkoekenpan, de grillpan of de wok online!


Pasta-inzet

 

Pasta-inzet in roestvrijstaal met antislipgrepen. 

Wat schaft deze pasta-inzet? Met deze pasta-inzet zijn er geen excuses meer je pasta niet 'al dente' te bereiden. Met dit topgerief is het genieten van het dagelijks lekker en gezond koken. Smakelijk!

• Past in alle kookpotten met eenzelfde diameter.

• Dankzij de pasta-inzet kan het kookvocht worden hergebruikt.

• De extra hoge rand belet het vocht om over te koken.

• Kan ook als vergiet gebruikt worden.

• Eenvoudig te reinigen.

 

Verkrijgbaar in Ø 24 cm 

 

Koop de pasta-inzet hier online!


Stomer in roestvrijstaal

 

Stomer in roestvrijstaal met ovenvaste antislipgrepen. Handig om groenten en vis te stomen.

Verkrijgbaar in Ø 24 cm 

 

Koop hier de stomer online!

 

 

 

DELEN OP: